Läsa bok med sin bror

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott och vaknar utvilade och glada denna söndagsmorgon! Jag själv kom hem vid 01 i natt och blev väckt av mina älskade pojkar vid niotiden och när jag kom ner i vardagsrummet sen så satt mina pojkar tillsammans i fåtöljen och läste bok.

Barnen är så goa mot varandra och Filip ser alltid till att ta hand om sin lillebror, vilket gör mig så glad att se.

Jag har fått en ändring i mitt arbetsschema så jag vet faktiskt inte vart jag ska idag, men det ser ut som att jag ska sova borta. Så nu ska jag umgås och mys med familjen så mycket jag kan innan det är dags för mig att åka iväg.

Kram på er, hoppas ni får en underbar dag allihopa!

2 reaktioner på “Läsa bok med sin bror”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *