Pojkarna besöker en bondgård

Godmorgon,

Jag fick åka och jobba igår och hamnade i Molde. Typiskt nog så råkade jag tappa min mobil i toaletten precis innan jag skulle åka iväg till flygplatsen. Så det var bara att slänga ner mobilen i en påse med ris och så hade jag den avstängd till senare på kvällen. Som tur är så verkar den fungera någorlunda, men man hör ingenting när man ska prata i telefonen. Typiskt.

Om den inte börjar fungera snart så kommer jag köpa en ny och funderar på att prova något annat än Iphone. Någon av er som har en Huawei? Funderar på att köpa deras nya med Leicakamera! Någon som vet om den mobilen är bra?

Nog om det, ny video ligger uppe på vår youtubekanal nu! I videon får ni se när pojkarna är på en bondgård och ser på massa lustiga djur 🙂

Ni kan som vanligt se videon genom att klicka på bilden ovan. 😉

Jag ska skynda mig nu och åka och jobba, hörs snart igen! Kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *