Kallas det här för meditation?

Hej på er,

Idag hände det en sak, eller snarare igår hände det en sak, som gjorde att jag inte fick sova i natt vilket resulterade i att jag inte kunde fokusera på jobbet och prestera på den nivån som krävs. Därför fick jag sluta tidigare idag och när jag kom hem så la jag mig för att sova. Tankarna florerade i mitt huvud och ögonlocken vibrerade. Det var omöjligt för mig att somna eftersom jag helt enkelt var för övertrött och hade för mycket att tänka på. Så istället tog jag en dusch och gick sen ut på altanen för att andas lite frisk luft. Det var skönt att komma ut och sätta sig och koppla av. Här kunde ögonlocken vara stängda och tankarna flyta förbi. Äntligen var jag avslappnad. Är det detta som kallas för meditation? I så fall förstår jag varför folk mediterar.

Efter att jag suttit ute en stund så kunde jag äntligen gå in och lägga mig för att sova i en timma vilket var välbehövligt! Nu är jag vaken igen och mår lite bättre och hade mer än allt i världen velat hämta mina barn i förskolan, men tyvärr så har M den stora bilen med bilbarnstolarna i så jag måste vänta tills han kommer så att vi kan åka och hämta pojkarna tillsammans sen. Denna väntan på att få rå om mina älsklingar är fruktansvärt. Jag behöver min familj just nu.

Resten av dagen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, men imorgon är det full fart igen då vi ska åka till Sverige och hälsa på. Det blir mysigt det!

4 reaktioner på “Kallas det här för meditation?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *