Natten som gick

Godmorgon,

Idag är jag trööööööött! Vi la oss relativt sent igår eftersom vi var uppe och såg på Game of Thrones eftersom den nya säsongen släppts på HBO. Varje måndag släpper dom ett nytt avsnitt och då dukar jag och M upp massa gott att snaska på och sen sitter vi som klistrade framför tvn! Game of Thrones är den överlägset bästa serien som någonsin gjorts och om ni har missat den så kan ni se ALLA säsongerna hos HBO. Är du inte medlem än så kan du prova en månad gratis HÄR !! 😉

I alla fall, det var inte serier jag skulle prata om, utan det var min brist på sömn jag skulle babbla om. Vi la oss i alla fall sent och sen vaknade Oskar kl 00.10 varav M gick in till honom men kom tillbaka till vårt sovrum lika fort för att hämta mig. Barnen har nämligen blivit väldigt bestämda på att antingen vilja ha ”mamma” eller ”pappa” mitt i natten och denna gången hade Oskar bestämt sig för att han ville att jag skulle sitta där hos honom.

Så jag slet mig upp ur min varma och goa säng, sprang över till Oskars rum, bäddade om honom och satte mig jämte honom på en pinnstol som vi ställt jämte hans säng som är till för att sitta på vid sånna här tillfällen. Efter ungefär en halvtimma så trodde jag att den lilla krabaten hade somnat om och försökte då smyga ut.. Det var en stor missbedömning då jag hörde ett gallskrik och följande ”Mamma, sitt där!!!” när jag försökte resa mig från min pinnstol.

Då var det bara att börja om igen. Oskar var klarvaken och jag satt och halvnickade med huvudet av trötthet på pinnstolen. Träsmaken i rumpan växte sig ut över benen och efter 1 timma och 45 minuter på stolen så sov båda benen och jag var måttligt trött på att sitta där. Andningen blev tyngre och jag trodde att kusten var klar att smyga sig ut. Jag reste mig lite försiktigt och hörde då ”Nej mamma” med en lugn röst. Attans, han var fortfarande vaken.

Lite drygt 2 timmar senare så kunde jag äntligen höra att han sov på riktigt. Snarkningarna, lika sin fars och storebrors började höras från lilla gullock och jag kunde äntligen, med somnade ben kunna återgå till min varma, stora och mjuka säng igen.

Jag somnade om vid 03.30 och sen var det bara att hoppa upp ur sängen igen vid femtiden då Oskar bestämde sig för att vakna och starta dagen. Filip kom över till våran säng strax därefter och då var tanken och drömmen om att få somna om en önskan blott.

Det är tisdag, jag är måttligt trött men ska göra allt för att vakna till liv och lämna den kämpiga natten bakom mig och se framåt.

Innehåller Adlink

9 reaktioner på “Natten som gick”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *