Första dagen i Hardangervidda

Godmorgon,

Igår kom vi fram till en jättemysig stuga på Hardangervidda och dukade fram lite fika och packade upp och gjorde oss hemmastadda.

Det är jag, pojkarna och mina föräldrar som är här. Min man är väldigt förtjust i friluftsliv och älskar att fiska och vara ute i naturen och ville gärna bjuda med sina svärföräldrar med oss hit. Jag älskar att spendera tid med mamma och pappa och vi har så roligt ihop tillsammans, så detta kommer bli en fantastiskt härlig liten minisemester.

Efter att vi hade fikat och packat upp i stugan så bytte vi om till praktiska kläder och gick ut för att kolla in området där vi bor. Det är så vackert här, vart man än vänder sig så är det något fint att se på.

Vi är väldigt högt uppe och, vad vi fick lära oss igår av min man så växer det inga träd på 800meter över vattnet och på topparna här kan man se att det är fritt från träd, så ni förstår säkert att vi är väldigt högt upp.

Det är rätt så kallt, men så länge man klär sig rätt så kan man ju inte klaga. Filip är dessutom jätteglad över att han har fått ett eget fiskespö som han ska fånga massa blåa fiskar i vattnet idag!

 

Idag ska vi ta bilen ännu högre upp på fjälltur och där kan man nog garanterat förvänta sig att se snö. Tänka sig, snö mitt i sommaren, så coolt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *