10 BEAUTY HACKS

Godmorgon!

Idag startar jag denna dagen på ett riktigt härligt sätt genom att dela med mig av 10 fantastiska beauty hacks. En av mina favorit skönhetsprodukter är Kokosolja och i denna videon får ni se 10 olika sätt som man kan använda kokosolja till!

Hoppas ni gillar videon, kram på er!

3 reaktioner på “10 BEAUTY HACKS”

  • Maria skriver:

    Jag älskar också coccosoljan den är underbar, men känner att jag glömt bort den lite, så tack för påminnelsen, förr använde jag den också till det mesta.
    Nu använder jag den ofta att steka i och sen kan man gärna sätta en klick i kaffet (bara Komma ihåg att oljan kan lägga sig som ett lock på kaffet så det kan vara hett så man inte bränner lilla tungan), så får man även i sig den nyttiga olja varje dag.
    Tack nu ska oljan få återkomma mer här hemma igen…..

    Ha en bra dag!!!!/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *