Pilla i maten

Godmorgon,

Pojkarna älskar att följa med mig och handla, det enda som inte är så bra med det är att det brukar bli ungefär dubbelt så dyrt. Dom får nämligen gå med varsin vagn och då brukar det åka ner det ena och det andra där i som jag sedan inte har mage till att säga nej till. Igår åkte det bland annat ner en slags yoghurt med små färgade müslibitar liggandes i ett lock. Denna yoghurten kom självklart Oskar ihåg och det var det första han sa när han vaknade ”Mamma, yoghurt!” och när vi kom ner i köket så sprang han till kylskåpet, öppnade dörren och pekade på den smaskiga yoghurten.

Självklart skulle han få yoghurten till frukost, speciellt idag som det är fredag och lite speciellt inför helgen. Dock sitter han bara och pillar och smaksar på dom färgglada ”godisbitarna” som ligger i locket. Inte konstigt det för dom smakar ju bara socker.

Barnen ska få åka till förskolan en snabbis nu på morgonen för jag ska till tandläkaren. Under ca 27 år av mitt liv så hade jag inte ett enda hål, men efter min aknebehandling så har det dykt upp massor av hål som jag måste laga tyvärr. Inte alls kul, men nödvändigt.

Så jag får helt enkelt önska er en fin fredagmorgon så hörs vi om en stund igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *