Kompisar på besök

Idag har våra kompisar varit hemma hos oss på besök så därför passade jag på att ta en dag ledigt från bloggen och mina sociala medier. Det är nämligen inte alla som önskar att vara en del av mitt offentliga liv och det måste såklart accepteras, vilket faktiskt också är skönt för mig ibland då jag känner att jag har en ursäkt till att ”ta ledigt” från bloggandet för en stund.

Så idag har vi ätit tacos, bakat kladdkaka och ätit den, barnen har dessutom ätit massa glass (det är ju lördag) och så har vi varit ute och lekt, promenerat och haft det jätteskoj tillsammans. Dom har barn i samma åldrar som är supersöta och passar väldigt bra ihop med våra pojkar, så därför är det alltid lika kul att ses eftersom vi har så skoj tillsammans allihopa.

Vi har ju, som sagt, varit här hela dagen och nu fick barnen bara slänga i sig lite kvällsmat och efter det gick vi upp och la dom och Filip somnade som en stock på bara några sekunder och M sitter fortfarande uppe och lägger Oskar. Men han somnar nog också snart skulle jag tro!

Vet ni vad, om ni är lika tokiga i serier som jag och M är så kan jag komma med ett serietips! Ozarks, sjukt bra serie som visas på Netflix. Vi sträcksåg igenom en hel säsong denna veckan, haha! Så nu ska vi börja se på Black Mirror, har hört massa bra om den så ska ge serien en chans.

Puss och kram och godkväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *