Leksaker till födelsedagsbarnet

Sponsrat inlägg

Om två dagar så är det Oskars födelsedag och jag kan knappt tro att det har gått ett helt år sen sist han fyllde år. På lördag blir han 2 år och vi har hittat en hel del fina födelsedagspresenter till honom såklart och tänkte därför tipsa er om en jättebra hemsida som har snabb leverans och ett stort utbud av leksaker till låga priser. Perfekt om ni frågar mig! Hemsidan heter Hiko.se och har varit 46 år i branchen vilket gör dom till trovärdiga och trygga förhandlare. För Hiko är det viktigt att varorna håller ett lågt och rimligt pris och strävar därför efter att ha lägst priser i Sverige!

Därför är Hiko hemsidan vi letar paket denna gången, men det är inte lätt eftersom dom har så otroligt mycket att välja på och det är så svårt att veta vad man ska köpa. Det är alltid en chansning då det största och dyraste inte alltid är det som blir mest populärt. Så vad ska man köpa till en busig liten tvååring tycker ni? Har ni några förslag?

Han har blivit mer och mer intresserad av att måla, pyssla och pilla med saker. Så vi kanske skulle satsa på att köpa ett pärlsätt , pussel eller liknande?

Som tur är så är vi ju fler i familjen och alla kommer ju vilja ge honom en present var och hos Hiko.se så har dom, som sagt, mängder av leksaker att välja mellan. Dom har ett brett sortiment av både leksaker och även inredning och dom har leksaker från dom flesta märken så som Lego, Brio, Barbie och Playmobil. Det som jag också tycker är väldigt bra är att dom levererar endast någon timma efter att man har klickat i sin order. Perfekt eftersom man gärna vill få hem sina leksaker så fort man bara kan när man väl har bestämt sig för vad man ska köpa.

Filip är klar för kalas och har tittat ut en bil som han vill ge till sin lillebror. Favoriten som han klickade hem från Hiko var en av bilarna från filmen ”Bilar” och om jag känner min son rätt så ville han ge den till Oskar för att sen kunna leka med den själv så fort lillebrorsan leker med något annat. Han är smart den där lille filuren förstår ni! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *