Fredagsmorgon

Godmorgon,

Idag är det åter igen fredagsmorgon och båda barnen vaknade tidigt som tusan även i dag. Strax efter 05 låg pojkarna i våran stora säng och mornade sig och efter en liten stund gick vi ner till köket för att sätta på en kanna kaffe och plocka fram lite frukost.

Det känns i hela kroppen att det är sista vardagen denna veckan för pojkarna verkar lite trötta och mysiga och vill helst bara sitta i knät och gosa. Så det blir en lugn och fin morgon här hemma och sen ska jag på några ärenden så då måste barnen vara i förskolan en stund, men inte länge eftersom jag gärna vill vara med dom sista dagen som jag är ledig. Imorgon åker jag nämligen på jobbresa igen.

Förresten så sitter jag och klipper filmerna från när vi var i Bodø med jobbet nu sist. Bildkvalitén med Sonykameran som jag hade med var inte riktigt samma som vi brukar att publicera. Men så är det när man har en helt ny kamera som man inte lärt sig än. Det positiva med det hela är ju att det bara kan bli bättre!

Så om ni funderar över hur jag har det på mina jobbresor som flygvärdinna så kommer ni få svar på det imorgon bitti när vloggen släpps på våran youtubekanal. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *