Mitt jobb som cabin crew – Del 1

Godmorgon,

Nu ligger videon uppe från min jobbresa, så nu får ni äntligen veta hur det är att jobba i luften som cabin crew!

Ni kan se videon genom att klicka på bilden ovan eller HÄR!

Videon är delad i två delar och Del 2 visar jag redan imorgon! 🙂

Idag är tyvärr barnen förkylda och Filip har varit vaken under natten med feber. Stackarn. Så jag får bli hemma idag och hjälpa till här hemma. Trots att jag älskar mitt jobb så måste jag självklart prioritera att ta hand om familjen då jag inte har hjärta att lämna dom när dom inte mår bra. Så idag ska vi bara ta en snabb tur till butiken för att köpa apelsin, ingefära, nässpray och lite extra medicin och sen ska vi vara hemma och se till att familjen blir friska igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *