Kort och gott

Jag lovade ju att visa er mitt nya hår.

När jag var i Alingsås så tänkte jag att det kunde vara smart att passa på att gå till en frisör. Jag har inte riktigt varit nöjd med mitt hår den senaste tiden då det känts missfärgat och tråkig längd. Så jag bestämde mig för att göra något drastiskt och klippte det riktigt kort och färgade det ljust.

Först blev det inte riktigt bra så jag fick gå tillbaka dagen efter att jag varit hos frisören för att rätta till både klippningen och färgen. Men efter andra dagen så blev det helt okej.

Jag är dock väldigt ovan och jag vet inte alls hur jag ska styla detta svall på bästa sätt. Jag har aldrig haft så här kort så det kommer nog ta lite tid innan jag känner mig helt bekväm. Det blev en aningen kortare än vad jag hade tänkt så det kom lite som en chock och det var nog därför jag inte visade er hur resultatet blev eftersom jag inte helt och hållet var nöjd själv.. Men nu börjar jag vänja mig lite grann så nu kände jag att jag var bekväm nog att visa er mina vänner.

Jag tänker inte fråga er vad ni tycker för tror seriöst inte jag tacklar att få diss på mitt utseende just nu. Känner mig lite depp så försöker att göra vad jag kan för att hålla huvudet över vattnet. Så har du någon dum och påhoppande kommentar som du vill slänga ut dig så skulle jag uppskatta om du kunde vänta med den tills jag har det lite bättre med mig själv…

16 reaktioner på “Kort och gott”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *