Blogg eller Vlogg?

Godmorgon på er alla goa och glada!

Hoppas ni har sovit gott för det har jag verkligen jag! Vaknade av mig själv och kände mig utvilad och på strålande bra humör, vilket var en stund sedan jag gjorde sist tyvärr.

Jag insåg nu att ”live-update”en har varit lite dålig här på bloggen i det sista för jag har varit iväg på jobbresa dom sista dagarna och det har jag inte pratat någonting alls om.

Igår var vi i alla fall i Haugesund och hade det otroligt mysigt. Jag och mina kollegor satte på oss träningskläder och gick upp för lite mer än 400 trappsteg upp på en topp för att se på utsikten över staden.

Efter våran topptur så gick jag och Martine och fikade på ett supermysigt café och gick runt och strosade i staden. Jag gillar verkligen Haugesund och tycker seriöst att det kan vara en av dom finaste städerna i hela Norge. Jag älskar verkligen att ha stopp här.

Dock fick vi inte stanna länge utan jobbade och flög vidare till Bardufoss där vi nu är i dag.

Jag har precis vaknat och ska strax möta Martine idag igen för att gå på en fjälltur här uppe i Nordnorge. Självklart filmar jag allt vi gör här så att jag ska kunna visa er när jag kommer hem! Det är så kul med Youtube tycker jag då det blir mycket mer levande och lättare att visa allt jag gör i videoform. Vad tycker ni? Gillar ni våra videos eller föredrar ni fortfarande bloggen? Kan vara kul att veta. 🙂

 

12 reaktioner på “Blogg eller Vlogg?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *