Kommersen Loppis – VLOG

Godmorgon,

Nu har jag äntligen fått redigerat klart vloggen från när vi var på Kommersen loppis förra helgen i Göteborg.

Klicka HÄR eller på bilden ovan för att se videon.

Det var en fin dag och det var jättekul att få spendera tid med min pappa, trots att vi inte sålde så värst mycket. Idag är jag hemma och det är även pojkarna, såklart, och mina föräldrar. Dom är här för att hjälpa oss att städa och förbereda inför fotograferingen på måndag. Så vi har massor att stå i!

Efter fotograferingen tänkte jag även att jag skulle få filmat en Housetour så att ni får se hur vi bor här hemma. En video som efterfrågats väldigt, väldigt länge men som vi aldrig fått till. Snart så, mina vänner, ska ni få se! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *