Billigt är bäst

Sponsrat inlägg

Eftersom jag publicerade en video där jag pratar om att billigt är bäst och att vi sparar massvis med pengar genom att handla i Sverige så ville jag fortsätta mina spartips när det kommer till all annan shopping också.

Jag tipsade ju om Campadre till er här om dagen och jag måste bara få visa er lite grymma priser på grejer som jag har lust att shoppa.

Vi kan börja med skor:

Som ni ser har dom dyrare skor, tex Uggs, som jag alltid köper varje år. Men istället för att köpa dom till fullpris i butiken så kan jag nu shoppa dom hos Campadre till nästan halva priset! Bra va?! Även Nelly lägger ut snygga skor här, så innan man tänkt klicka hem ett par snygga skor därifrån så kan man ju kolla Campadre först för att se om dom har bättre pris där.

Sen har dom ju även massa grejer till barnen och nu som vintern snart börjar smyga sig på så måste vi se till att fylla på barnens garderober så att dom håller sig varma på dagarna när dom är ute och leker på förskolan. Därför är det perfekt att shoppa vinterskor, accessoarer och varma kläder till en billig peng. Eller hur?

Har du inte blivit medlem än så tycker jag definitivt att du ska bli det nu! Kanske du hittar någonting som passar till dig, din partner eller till barnen? Det är i alla fall värt ett kik! 😉

Om ni bor i Norge så kan ni blir medlemmar HÄR och om ni bor i Sverige så kan ni bli medlemmar HÄR.

Ha det superfint mina vänner, nu ska jag återgå till att mysa med mina älsklingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *