TBT – Portugal

Godmorgon,

Hoppas ni sovit gott, själv sov jag väldigt konstigt i natt och vaknade kl 02.00 och var klarvaken och kunde inte somna om. Det ösregnade ute och lät väldigt högt så jag hade svårt att somna om. Men till slut så började jag fokusera på att regnet var rätt så mysigt att ligga och lyssna på och somnade om till slut. Vaknade sen vid 04.45 när klockan ringde och ska strax börja jobba igen..

Igår när jag kom till hotellet så kollade jag igenom gamla videos på våran youtubekanal och tänkte att det kunde vara kul att visa er några videos från Portugal. Det var ju så allting med vloggandet drog igång på riktigt för oss och vi fattade tycke för att göra videos.

Vi vloggade varje dag från denna resan under två veckors tid, men här får ni se fyra 🙂

Nu ska jag jobba! Kram på er 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *