Fina fönster

Sponsrat inlägg

Jag har ju pratat om fönster tidigare här på bloggen och varit kluven över hur vi ville ha det här hemma när det kom till spröjs eller inte. Vi tog bort spröjsen under en rätt så lång period eftersom det släppte in mer ljus, men när hösten kom igen så tyckte vi att det kunde vara fint att få på spröjsen igen eftersom det passar huset bättre.

Det är kul med fönster tycker jag och det är faktiskt otroligt vad mycket ett fönster gör med ett hus och speciellt inomhus. Stora fönster släpper in otroligt mycket ljus vilket vi verkligen gillar. I vårt framtida hus när vi ska bygga igen så kommer vi förmodligen gå för ett mer modernt hus med stora fönster från golv till tak.

Men på vårat hus idag så tycker jag att dessa fönster är perfekta, i rätt storlek och är absolut finast med spröjsen på. Eller vad tycker ni?

Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa er om Älvdalsfönster som är ett av Sveriges äldsta fönsterföretag och drivs nu av fjärde generationen Peterson. När det kommer till ens hus och hem så är det viktigt att välja rätt och bästa möjliga kvalitet, så därför tycker jag absolut att ni ska titta in hos Älvdalsfönster om ni funderar på att göra ett fönsterbyte på era hus.

Hos Älvdalsfönster värnar dom om gedigent hantverk med moderna tillverkningsmetoder vilket garanterar en hög kvalitet och lång livslängd på träfönster och fönsterdörrar som man köper hos dom.

Nu är det snart dags att lägga barnen för natten. Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi imorgon igen, kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *