Förlossningen – Ett minne för livet

Godmorgon,

Vet ni vad jag precis fastnade framför? Jo, våran förlossningsvideo. Jag blir så rörd, lycklig, kärleksfull och tacksam när jag ser denna videon. Det var väldigt osäkert om vi ville gå med på att vara med på detta tv-programmet, men nu i efterhand är jag så himla glad att vi bestämde oss för att vara med. Denna videon är så känsloladdad och vacker och att detta ögonblicket, när Oskar kom till världen, är fångat på film är jag evigt tacksam över.

Jag är hemma med barnen från förskolan idag och sen lite senare så ska vi hoppa i bilen och köra till Sverige! Vi ska hälsa på mina föräldrar och sen på lördag ska jag och M lämna dom där så att vi får lite egentid med varandra. Underbart för alla parter 😉

Klockan är inte så mycket, men jag måste sätta igång och få ordning på hemmet, packa väskan, äta frukost med barnen och fixa i ordning oss alla så att vi kommer iväg.

Hoppas ni får en underbar fredag så hörs vi när vi kommer till Sverige nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *