Träna hemma

Jag försökte göra lite lätta övningar idag, men det var inte helt lätt. Jag som i vanliga fall är en väldigt sporty och aktiv tjej känner mig helt handikapad när jag inte kan träna så som jag vill. Så istället tänkte jag att jag kunde blogga och svara på en lista om träning. Jag menar, om jag inte fysiskt kan träna som jag vill så kan jag i alla fall prata om hur jag i vanliga fall har det på träningsfronten!

1. Vilket är ditt bästa träningsminne?

Mina allra bästa träningsminnen är från förr i tiden när jag gick i konståkning. 

2. Du har ditt gym hemma, på en begränsad platsyta. Vilka fem redskap/övriga saker måste finnas med?

TRX-band, 4kg vikter, 10 kg vikter, matta, kettleball 8kg

3. Bara träna utomhus eller bara träna inomhus?

Utomhus. Jag älskar att träna ute i friska luften. Jogga ute och träna på utegym är den överlägset skönaste träningsformen.

4. Korta och intensiva pass, eller långa och behagliga pass?

Korta och intensiva. Jag har inte så mycket tid över till träning så därför är HIIT-pass någonting som jag föredrar. 

5. Vilket är ditt favoritmärke att handla träningskläder ifrån?

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE

Personligen så gillar jag att klä mig i svart när jag tränar. Varför vet jag inte riktigt, men kan kanske bero på att man ser smal och fin ut i svarta kläder och när man känner sig fin så blir man motiverad till att träna hårdare antar jag.

6. Vad äter du helst före och efter ett träningspass?

Jag älskar smoothies och dricker gärna en näringsrik smoothie innan träning och äter helst en stor och god middag efter. Det är viktigt att fylla på med tillräckligt med energi efter ett hårt träningspass, annars bygger man inga muskler.

7. Tränar du med musik eller utan?

Med musik såklart. Jag tror seriöst att jag skulle ha väldigt svårt att pusha mig själv om jag inte hade hög musik i lurarna.

8. Bara träna överkropp eller bara träna underkropp?

Oj, det var svårt. Självklart båda, men om jag bara får välja en så tar jag överkropp. Jag tycker det är så fint med definerade axlar och rygg.

9. Var finner du inspiration till din träning?

Eftersom jag har ett väldigt hektiskt liv så får jag sällan tid att gå och träna långa pass på gymmet, så därför finner jag inspiration på Youtube där jag får tips och trix om hur jag kan träna hemma själv. Jag har själv gjort några videos som jag ibland ser på när jag vill peppa mig själv.

10. Hur ser dina träningsplaner ut för resten av året?

Mina träningsplaner är väl att träna så mycket jag kan när jag får tid och möjlighet. Jag försöker se till att träna när jag är på jobbresor och ändå inte har någon chans att få umgås med min familj. Tyvärr har jag inte några direkta mål med träningen mer än att hålla min kropp hälsosam och i någorlunda form. Nu får vi bara hoppas att mitt ryggskott ger sig så att jag kan börja träna på riktigt igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *