Besvär och morgonmys

Godmorgon,

 

I natt sov båda pojkarna hela natten, men själv var jag vaken några omgångar för att ta smärtstillande. Ryggen gör ont, men även min tand! Herregud, vad är det för fel på stackars lilla mig? För någon månad sen så lagade jag ett stort hål i en av mina tänder och min tandläkare sa då till mig ”Nu Susanna ska du slippa komma tillbaka hit på en väldigt lång stund, för nu har du inga hål och din mun ser jättefin ut. Vi ses på kontroll om ett år”.

Men, när jag gick därifrån så kändes det inte helt bra och dagarna efter var också jobbiga. Jag pratade med min mamma som har lite koll eftersom min morfar var tandläkare och hon sa att det kunde kännas lite konstigt i början. Att det känns ”konstigt” kan jag hantera, men dom senaste dagarna har jag fått tandvärk och dom senaste två dagarna har jag fått gå på smärtstillande konstant. Har jag inte ont i ryggen så har jag ont i tanden och vise versa. Så jag ringde min tandläkare och hon hade inte möjlighet att hjälpa mig fören på måndag. Så vad gör jag då? Ska jag knapra smärtstillande till måndag eller ska jag åka till en akuttandläkare som för det första är svindyr och för det andra shows no mercy?

Hmm, seriöst, vad gör jag?

På tal om något helt annat och lite roligare än min rygg och tand så mår barnen väldigt bra och är på strålande humör om dagen. Det är så mysigt att vara med dom på morgnarna innan dom ska iväg till förskolan.

Eftersom jag inte kan lyfta eller bidra med så mycket så får M ta det största lasset och både lämna och hämta på förskolan. Men idag är det ju fredag och sista arbetsdagen för hans del och sen är det helg och ledighet för pojkarna.

Jag ska ringa tillbaka till min tandläkare nu tänkte jag och tjata lite grann, så får vi se om hon kanske kan hjälpa mig idag om jag ber riktigt, riktigt snällt. Önska mig lycka till!

1 reaktion på “Besvär och morgonmys”

  • Tanja skriver:

    Jobbigt med värk. Har för mig att tanden kan värka efter lagning om det blivit luft under lappningen. Men inte vet jag om det stämmer. Själv är jag hemma med diskbråck i nacken. Inget kul alls. Hoppas du kryar på dig snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *