05.00 i vanlig ordning

Godmorgon,

Natten har gått bra här hemma och jag sover faktiskt rätt så bra med mina lugnande och smärtstillande tabletter måste jag säga. Det är bra för både min rygg och min tand. Dock sitter lugnet i även nu på morgonen och jag känner mig rätt så skön i kroppen. Denna helgen har mer eller mindre varit en dimma för mig och jag längtar så oerhört till imorgon då jag förhoppningsvis får hjälp hos tandläkaren och kan återgå till mitt ”normala” jag.

Barnen vaknade vid 05.00 vi vanlig ordning och Oskar var hungrig och gick raka vägen till kylen och plockade fram hans favorit ”Druer”.

Idag får vi se vad vi hittar på, men eftersom jag fortfarande inte är i form så kommer jag inte kunna göra mycket mer än att kanske kunna ta mig ut på en kort promenad. Får se vad pojkarna har lust med, för det är ju trots allt söndag och M är hemma från jobb och pojkarna är hemma från förskolan. Filip är i och för sig bjuden på ett födelsedagskalas mellan 14-16 så det blir kul!

Hoppas ni får en mysig söndag allihopa så tittar jag in här om en stund igen. Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *