Lillprinsen på födelsedagskalas

Idag var Filip och M iväg på födelsedagskalas. Det var tydligen ett väldigt stort kalas med många barn och vuxna välkomna. Dom var på förskolan och firade med lekar, lunch och tårta.

Filip har varit bjuden på många kalas den senaste tiden och pratar ofta om att han själv vill ha kalas för sina vänner när han själv fyller år senare i år. Han blir ju fyra i slutet av November så självklart ska han få bjuda vänner och familj hem på ett födelsedagskalas.

Tänk så fort tiden går. Det känns inte som att det var alls länge sen Filip kom till världen och nu är han snart fyra år. Det är först när man får barn som man verkligen får ett tydligt perspektiv på hur fort tiden flyger förbi…

4 reaktioner på “Lillprinsen på födelsedagskalas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *