Soffmys

Idag har jag varit ute och börjat handla dom första julklapparna med min tjejkompis, Karro. Efter det var jag förbi läkaren och sköljde ur mitt öra. Japp, det är sant, är det inte det ena så är det det andra och i dom senaste dagarna har jag haft ett konstigt lock för örat och ville kolla upp det. Självklart hade jag vax och vätska i örat och måste använda massa nässpray och skit för att få ordnat det. Hoppas bara jag kan jobba i luften med det här. Jag ska i alla fall prova på lördag för nu längtar jag som en galning efter att få komma ut i arbetslivet igen.

Efter läkaren hämtade jag upp mina älsklingar och har legat på soffan en stund nu och sett på Djungeldjuret Hugo.

Om en liten stund så ska jag slita mig ur soffan och ställa mig och laga middag. Idag ska vi göra fiskburgare vilket är en ny rätt som vi inte provat förr, så det blir spännande att se om det faller barnen i smaken eller inte. Men vi äter mycket fisk här hemma så det ska nog inte vara några som helst problem.

Hoppas ni har haft en fin dag ute i snöovädret. 😉 Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *