En person jag vill byta liv med för en dag

Ska jag vara helt ärlig med er så är jag väldigt nöjd och glad över det livet jag lever och skulle inte vilja byta bort det med någon. Men, det blir inget roligt svar på denna frågan, så om jag fick möjlighet att vara en annan person för en dag så skulle jag vilja vara ett barn igen.

Att få uppleva saker för första gången och se världen ur ett barns ögon skulle vara underbart. Att inte veta hur hemsk världen kan vara utan bara tro att allt är frid och fröjd. Det hade jag velat igen. Så, hmm, jag skulle vilja vara Filip för en dag, det hade varit perfekt! Han är i en rolig ålder där allt är spännande och han är nyfiken på livet.

Jag förmodar att dom flesta hade sagt en kändis eller kanske att få byta kön eller något liknande. Men det är ingenting som lockar mig direkt. Att vara en stor världskänd person tror jag att man behöver rätt så starkt psyke för. Att alltid känna sig förföljd och iakttagen är ingenting jag skulle vilja prova på, inte ens för en dag.

Men att vara ett lyckligt ovetande barn, det skulle jag mer än gärna vilja vara igen!

 

Antar du också blogg-utmaningen i December?

2 reaktioner på “En person jag vill byta liv med för en dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *