Radisson Blue i Stavanger

Godmorgon,

Igår hade jag en sån himla mysig kväll på hotellet i Stavanger. Vi hade en relativt lång arbetsdag igår så när vi checkade in på hotellet och jag såg att rummet var alldeles underbart så bestämde jag mig för att ha en riktig mysdag för mig själv. Jag gick och köpte lite lösgodis och sen tvättade jag av sminket, la på mig en ansiktsmask och slängde mig på den mjuka och underbart sköna sängen.

Även fast jag fortfarande inte mår helt perfekt idag heller pga min isittande förkylning så känner jag mig ändå så lycklig över att jag äntligen ska få komma hem till familjen igen. Känns som en evighet sen jag såg mina älsklingar. Filip var ledsen igår för att han saknade mig och tyckte att jag hade varit borta för länge. Det skar i mitt hjärta att höra det… Men nu är det inte många timmar kvar tills jag får krama om honom igen.

Sen är jag ledig i 5 hela dagar. Känns underbart att endast jobba 80% 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *