Förnying tack!

Nä nu är det banne mig på tiden med en förändring igen. Min hårfärg har blivit mer och mer gul den senaste tiden och det är inte alls så som jag vill ha det.

Dessutom har det växt massor den senaste tiden så nu är det dags att boka tid hos frisören igen.

Vi får se om jag hinner med detta i veckan eller om jag eventuellt tvingar min kompis att slinga håret på mig. Av min erfarenhet så blir det nästan bäst när man gör det själv faktiskt. Sorgligt nog är jag nästan aldrig nöjd efter att jag varit hos frisören så om jag hade klarat av att klippa mig själv så hade jag även gjort det!

Förutom håret så är jag sugen på att piffa till mig själv lite grann så idag ska jag åka till världens bästa klinik <STRØMMEN LASERKLINIKK> för att se vad vi kan göra med mitt lilla utseende. Jag har ju tidigare fixat mina läppar (se vloggen här) och testat botox (läs blogginlägg här) (se vloggen här)

Jag tittar in här när jag kommer hem igen för att berätta hur det gick och vad vi gjorde. Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *