Julaftons outfit förra året

Godmorgon,

Jag försökte hitta någon outfit bild från förra året men hade ingen som visade bara på mig, utan dom flesta bilderna vi tog var tillsammans med barnen. Men jag hade en svart klänning och en grön kavaj över. När jag ser bilder på mig själv från ett år tillbaka så känner jag knappt igen mig. Tänk att jag hade svart långt hår och nu har jag kort blont. Det gör en hel del vilken frisyr man har.

julafton_2016

Pojkarna hade skjortor på sig och var så himla fina. I år kommer dom ha nya, fina skjortor på sig, vad jag ska ha på mig har jag ingen aning om, men det återstår ju bara att se. 😉

famijen_kärlek

Min älskade familj. Jag är så stolt och glad över mina älskade pojkar.

Antar du också blogg-utmaningen i December?

2 reaktioner på “Julaftons outfit förra året”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *