Hur jag ska fira julafton i år?

I år blev det lite fel när vi skulle bestämma hur vi skulle fira självaste julafton. Så för att få ihop det med allas familjer så blev det helt enkelt så att vi kommer att fira julafton den 23e hemma hos min mans bror. Det är då tomten kommer att komma och barnen kommer att få dom flesta julklapparna och det är även då vi kommer att äta julbord och fira jul.

Sen kommer jag och mina pojkar vara hemma den 24e och då kommer vi dela ut lite julklappar och fira jul bara vi, se på Kalle Anka och ha det mysigt.

Det blir en liten annorlunda jul i år, men det gör ingenting eftersom vi åtminstone får träffa alla vi önskar under juletiderna. 🙂

2 reaktioner på “Hur jag ska fira julafton i år?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *