Mina mål inför 2018

Personliga mål:

Mitt personliga mål för 2018 är att utvecklas som person både karriärsmässigt, men även på ett personligt plan. I år vill jag utmana mig själv och utsätta mig för saker som känns läskigt och som är utanför min comfortzone, detta för att kunna växa och bli bättre och starkare i mig själv.

Jag ska försöka att tacka Ja till saker som skrämmer mig en aning och att inte genomgå året utan risker. Satsar man inte så vinner man inte!

Relationsmål:

Jag och min älskade man firar 6 år tillsammans i februari och det har varit dom finaste åren i mitt liv. Vi har fått uppleva så mycket tillsammans på denna tiden och jag ser fram emot att se hur våran relation kommer att utvecklas och växa sig starkare under dom kommande åren. Under 2018 kommer vår relation att sättas på prov då vi har enormt mycket framför oss när det kommer till flytt och karriär. Vi har dessutom våra två barn att tänka på och ta hand om, vilket får oss att få ytterst lite tid för varandra. Men vi är förberedda, inställda och motiverade på att klara av detta året och ser ljust på 2019 som kommer att bli betydligt mycket lättare när vi väl fått flytta till det land vi önskar att bo i. Men, så länge vi har varandra och stöttar varandra i vått och torrt så vet jag att våran relation bara kommer att bli starkare efter en tuff och händelserik period.

I September firar vi 5 år som gifta och förhoppningsvis kommer vi kunna fira det med en resa eller något annat mysigt tillsammans.

Hälsosamma mål:

När det kommer till hälsa så har jag startat året med att utesluta socker helt från min kost, samt reducera rött kött. Jag dricker heller inte komjölk och försöker att dra ner på snabba kolhydrater som inte är nyttigt för mig. Jag har börjat att dricka minst 1 smoothie om dagen som innehåller bland annat Spirulina, Acai och Chiafrön. Jag vill ta hand om min kropp på bästa möjliga sätt och det gör jag bäst genom bra kost.

Jag kommer också att försöka röra mer på mig och har som mål att träna minst två gånger i veckan och komma ut en liten promenad varje dag. Det är viktigt med frisk luft och att vara ute i naturen så att sitta inomhus en hel dag finns inte på min agenda i 2018.

Kunskapsmål:

När det kommer till kunskapsmål så önskar jag att lära mig mycket under året. Jag vill läsa på om sånt som intressera mig och lära mig mer om bland annat mitt yrke, men även om aktier och hur vi på bästa sätt kan investera våra pengar. Jag vill även sätta mig in i den svenska politiken då det är val i år och jag vill ge min röst till ett parti som förtjänar det och som jag önskar ska styra Sverige. Trots att jag nu bor i Norge så är jag fortfarande Svensk medborgare och önskar självklart att utnyttja min rösträtt i mitt hemland.

Karriärmål:

Jag startade året med att gå på en Cabin Chefs evaluering vilket var väldigt nervöst och en stor utmaning för mig. Jag ville vara 100% förberedd innan jag tog mig an en så pass stor utmaning som att söka som Cabin Chef. Jag pluggade på och lärde mig allt jag kunde och kände mig sen redo för utmaningen och klarade av evalueringen med bravur. Nu väntas det en fyradagars kurs och sen är jag klar för min nya tjänst!

Bortsätt från flygvärdinne-yrket så vill jag fortsätta att satsa på våran Youtube-kanal. Jag tycker att det är jättekul att filma, redigera och publicera bra content till er och det är även väldigt roligt att spara fina minnen i videoform. Så målet med Youtube är såklart att kanalen ska växa och bli större med tiden.

Bloggen är också en stor del av mitt liv och den kommer jag att fortsätta med som vanligt. 2-3 inlägg om dagen med roliga samarbeten och inspirerande läsning för mina läsare. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *