Om jag…

Om jag inte hette Susanna skulle jag: 

När jag var liten ville jag heta Louis, Jenny eller Linda. Fråga mig inte varför. Idag är jag väldigt glad över mitt fina namn och skulle inte vilja byta det mot något annat.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag:

Vilja se ut som Jennifer Lawrence. Hon är så otroligt vacker och begåvad!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: 

Vilja spela piano. Jag gick på pianolektioner när jag var liten och jag kan spela några melodier och läsa noter, men det hade varit coolt om man var riktigt duktig och kunde spela mer avancerat.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:

Oj, det här blir svårt för tro det eller ej men jag lyssnar inte på så mycket musik. Så om jag skulle få välja endast ett band för resten av livet så hmmm, jag vet inte helt om jag ska vara helt ärlig. Jag lyssnar liksom på det som är populärt för tillfället så just nu skulle det väl få bli grymma Beyonces album.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Skapa en jacka. 

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:

Vilja uppleva Oskars förlossning. Det är en av dom sakerna som jag verkligen skulle vilja få uppleva en gång till. Att vara gravid och föda mina söner har varit den mest fantastiska upplevelsen i mitt liv. Filips förlossning var min första och den gjorde väldigt ont och var tuff, men Oskars förlossning gick så bra och jag skulle göra vad som helst för att få uppleva det igen.

Ni kan se förlossningen med Oskar här då den filmades och visades på tv:

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

Just nu måste jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt utseende. Jag har redan fixat till det som jag inte var så nöjd med innan men om jag måste välja tre saker så skulle det vara att strama upp huden på magen. Efter att ha gått upp 20kg på båda mina förlossningar och förlorat vikten endast några dagar efter barnen fötts har gjort att huden inte riktigt hängt med och blivit aningen hängig. Detta skulle jag gärna vilja fixa till.

En annan sak hade varit att ta bort alla mina taturingar (bortsätt från datumet då jag och M träffades). Jag tyckte det var kul med taturingar förut, men nu skulle jag gärna vilja vara fri från bläck. Dock är det en för jobbig och lång process att bli av med dom så jag låter det vara tills man kommit på ett snabbare och mer effektivt sätt att ta bort tatueringar på.

Tredje saken jag skulle vilja ändra med mitt utseende är mitt hår. Det är alltid kul att experimentera med håret och jag skulle gärna vilja ändra färg igen.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: 

Vilja ha min egen talkshow på tv!

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

Att vara osynlig. Det hade varit så jäkla coolt!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

Vilja bo i LA. Hade jag inte träffat min man och skaffat oss ett liv här i Norge så hade jag förmodligen flyttat till USA då jag älskar detta land. Och om jag måste välja en stad så hade det varit LA pga att det är relativt varmt där året runt.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

Äta sushi. Det hade jag kunnat leva på resten av livet tror jag!

Om livet tog slut på söndag skulle jag:

Vara där jag är just nu, hemma tillsammans med min familj. Jag hade gärna haft mina föräldrar här också, men bortsätt från dom så skulle jag helst vara med mina pojkar och bara hålla om dom, puss och krama på dom och säga att jag älskar dom så innerligt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *