Dubbelvlogg!

Godmorgon på er,

Hoppas ni har fått en fin start på denna veckan. Själv kom jag hem sent som attan igår och var väl inte hemma förrän ca 02 på natten. Snäll som M var så lät han mig sova till 08 i alla fall och nu sitter jag här vid frukostbordet med barnen och ska strax gå ner med dom till förskolan. Men först tänkte jag publicera dagens vlogg såklart!

Jag förstår att ni är nyfikna på vad som hände i Las Palmas och jag har vloggat från resan och ska sätta mig och redigera den sen. Antingen kommer den vloggen upp redan nu på onsdag, eller eventuellt på lördag. För att riskera att inte missa den så är det bäst att prenumerera <HÄR> och glöm inte att klicka på bjällran jämte prenumerationsknappen så att ni får notifikationer när vi släpper något nytt. Ny vlogg 3 gånger varje vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *