Rabatt på bareMinerals

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, 

Idag känns det mycket bättre än vad det gjorde igår. Ibland känns det bara skönt att få ventilera och jag vet att det finns många därute som har det lite tufft på vinterhalvåret och jag vill inte låtsas som natt allt alltid är frid och fröjd med mig, utan vara ärlig med att jag inte heller har det så tipp topp ibland.

Idag dock känns det som sagt lite bättre. Vi la oss klockan 20.00 igår och sov till 06.00 när barnen vaknade. 10 timmar sömn kändes underbart skönt att få.

Jag gick ner med barnen till köket och satte på en kanna kaffe och gjorde frukost till dom små. En sak som jag har lärt mig är att jag mår bäst när jag inte är hemma själv på dagarna så idag ska jag åka iväg och träffa en kompis på stan.

Men först tänkte jag bara tipsa alla er där ute som använder Bare Minerals. Kan vara ett av dom bästa sminkprodukterna för huden och jag vet att det är många som drar sig för att använda produkterna för att dom ligger i den övre prisklassen. Men, just nu har dom rabatt på alla produkter från bareMinerals >>HÄR<<

1. Smoothing face brush / 2. Complexion rescue / 3. Foundation / 4. Bronzer / 5. Blooming blush brush / 6. BUS / 7. Concealer

Jag har själv passat på att klicka hem en foundation eftersom jag tycker om att använda bareMinerals på vintern när min hud är i obalans. Denna foundationen känns lätt och skön på huden, samtidigt som den täcker fint. Sen klickade jag även hem en brun utan sol. Jag har aldrig provat den innan, men nu när den var på sånt superbra pris så tänkte jag passa på. Jag är superblek just nu och jag vill inte sola solarium och då är ju BUS en perfekt att använda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *