En liten fika

Idag är det ju lördag och då får barnen äta lördagsgodis och idag ville dom även ha fika när vi kom hem från butiken. Utbudet på godsaker är ju så enormt här i Sverige och något helt annat än vad det är i Norge där vi bor. Så när vi är här på besök så passar vi alltid på att unna oss något gott!

Oskar ville ha en slät bulle för han är faktiskt inte så förtjust i sötsaker, i alla fall inte lika mycket som hans bror som ville ha en chokladmuffins. Jag älskar Winerbröd och min kära far tog en bulle.

Det är så kul att fotografera med våran nya kamera och jag har äntligen fått lite glädje för bloggandet igen. Det är ju så himla mycket roligare att blogga när man har bilder som man kan vara stolt över. Så nu framöver kommer jag lova er att uppdateringarna och innehållet här kommer att bli betydligt mycket bättre än vad det varit dom senaste månaderna när jag haft en alldeles för avancerad kamera.

Se så fin Filip är förresten! Jag fick klippa honom igår och så fort man fick bort hans långa svall så blev han plötsligt så mycket äldre. Det är rätt så lustigt hur mycket håret gör åt ens utseende. Jag själv börjar faktiskt redan bli trött på min frisyr och det var ju inte alls länge sen jag var och fixade håret. Men jag skulle vilja ha det ännu kortare och mer uppklippt, så vi får se om jag gör något åt det nu när jag är här i Sverige eller om jag väntar lite till..

Efter fikan så fick barnen lite sockerkick, sprang runt en stund och lekte som galningar och efter en stund blev det tyst och då hade visst båda pojkarna lagt sig på golvet för att vila och Oskar hade somnat som en liten stock.

Han är ju bara 2,5 år men vi har faktiskt slutat med att sova på dagarna för rätt så länge sen. Oskar har nämligen enormt mycket energi och när han sover på dagen så har vi svårare att lägga honom på kvällarna. Men när det blir som idag att han bara däckar på golvet så är det klart att han får sova en stund.

1 reaktion på “En liten fika”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *