Den perfekta boben

Godmorgon,

Nu har ju jag varit lite snabb här i bloggen att redan visa er min nyklippta bob. Dagens vlogg visar nämligen min nya frilla, men även massa annat mys från när jag var i Alingsås i helgen. Så, enjoy!

Det är gristidigt och jag är så trött att jag nästan ser i kors. Jag har dessutom lite bråttom, så jag får skynda mig nu så att jag inte kommer för sent så tittar jag in här när jag kommit hem från jobbet lite senare idag. Jag håller tummarna att jag hinner hämta barnen på förskolan innan det stänger för som jag nämnt för er tidigare så är det en av som bästa stunderna på dagen för mig. Att se barnen skina upp som solstrålar när dom ser mig och få en gosig kram och sen få ta med dom hem. Det är livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *