Kan snön försvinna snart?

Godmorgon på er,

Nu är jag liiiiiite trött på all denna snön måste jag väl erkänna. Hela våran terass är fylld med ca 2 meter snö och den vill jag få bort tills vi flyttar så att vi kan få fram alla utemöbler som vi ska med oss till vårt nya boende. Se hur bra det går när jag gör ett ryck med att försöka få bort all snö på terassen. 😉

Det var inte det lättaste vill jag lova!

Puss och kram

Rösta på Familjen SMOF i Iconfest <HÄR>        Rösta på Susanna ”Oslofrun” i Iconfest <HÄR>

2 reaktioner på “Kan snön försvinna snart?”

  • Jennie skriver:

    Haha ja nu får de änna räcka med snö vill ha VÅR NU!!! och jag har sett hur mkt snö ni har i Norge alldrig sett så mkt snö haha men de är fint! men nu får det räcka tycker jag. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *