No Mirror Makeup Challenge

Godmorgon,

Gissa när jag vaknade idag? Jag vaknade av mig själv kl 05.40 och kände mig helt utvilad och ville starta dagen. Barnen och M ligger fortfarande och sover, men det gör mig absolut ingenting, snarare tvärt om. Jag satte på mig mjukiskläder och så gick jag ner till köket, bryggde en kanna kaffe och satte mig på köksön och kollade ut genom köksfönstren på all snö som fortfarande ligger på backen. Det snöade igår igen så den här snön som vi trodde skulle smälta bort är nog här för att stanna..

Jag satte mig sen vid datorn för att gå igenom mina mail och för att publicera dagens vlogg. Detta är ingen vanlig vlogg utan idag försöker jag mig på en ”No mirror makeup challenge”. Haha, tro mig, det var betydligt mycket svårare än vad det ser ut!

Hoppas ni tycker att det är lika kul att titta som jag tyckte att det var att spela in! 😉

Nu ska jag tända en brasa och vänta på att resten av familjen vaknar. Trevlig helg på er så hörs vi lite senare igen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *