Älsklingen vloggar!!

Godmorgon!

Igår hade vi en underbar dag, bland annat så har vi lunchat med familjen och sen på eftermiddagen har vi hängt hemma hos en av mina barndomskompisar. Såååå mysigt! Det var så kul att träffa mina gamla vänner och även deras respektive, plus att vi alla har två och tre barn nu så det var många små som sprang omkring och hade det roligt tillsammans. Underbart!

På kvällen så checkade vi in på hotell Scandic Opalen här i Göteborg och har fått ett fantastiskt rum på 13e våningen med en sjukt häftig utsikt! Visar det sen, för nu ska vi ner till frukost. Men först ska ni få se min älsklings vlogg! Det var på tiden att han gjorde en vlogg om ni frågar mig. I dagens video får ni hänga med pojkarna på stan och M provar att filma med våran nya kamera – Leica Q.

Nu ska vi ner och äta hotellfrukost! Bästa med att bo på hotell 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *