Bra appar i hemmet

Det är många som spenderar mycket tid med sin telefon idag och då är det verkligen bra med smarta appar som kan både underhålla och se till att man lär sig något nytt. För föräldrar finns det en uppsjö med både “must-have” appar och andra applikationer som man lika gärna kan slopa helt och hållet. Men det finns även saker att göra på mobilen som inte kräver någon slags nedladdning eller applikation över huvud taget. Internetanvändningen i Sverige ökar hela tiden, särskilt via mobilen.

Barnappar – Måsten för föräldrar

Den första och antagligen mest populära bland föräldrar är Barnappen! Man kan enkelt hålla koll på allt som rör barnen, allt från vikt och längd till vaccinationer och eventuella sjukdomar. Det är ett perfekt sätt att hålla koll på hur din bebis utveckling, mående och växt. Man kan även samla information från BVC i appen och göra framtida besök enklare. Denna app är otroligt bra, men kostar 20 kr att ladda ner.

Försäkringskassans App förenklar vabbning

Du har väl inte missat att försäkringskassan har en egen applikation för mobiltelefoner? Kanske inte speciellt relevant under föräldraledigheten, men när det börjar bli dags att vabba kommer man verkligen få användning av appen, och förskolor är som känt ett virrvarr av sjukdomar som går runt. Försäkringskassans App ger dig full koll på utbetalningar, ärenden och allt som tillhör. Genom appen kan man även söka sjukpenning de 10 första dagarna. Det bästa med denna app är att den är helt gratis, och rekommenderas varmt.

Roliga baby-appar för att skapa fina bilder

Bra-att-ha appar är förstås viktiga, men roliga appar som Baby Sticker gör att du kan lägga in datum som veckor och månad på bilder. Man kan även lägga in vanlig text och söta symboler och andra klistermärken. Denna app är helt gratis och är ett bra sätt att göra roliga och fina bilder med din bebis. Familj och vänner älskar bilder som dessa!

Mobil underhållning som dessutom är gratis

Självklart finns även saker att göra på mobilen om man inte vill ladda ner någon applikation. Man kanske har man bara ett par minuter att spendera, eller vill spela något roligt med sin bebis. Det finns mängder av applikationer som är helt gratis och mycket roliga. Till exempel Doodle Buddy, där man kan rita och måla på telefonen. Perfekt att starta när man lämnar över telefonen till de mindre!

Man kan även spela underhållande spel som Uno eller Angry Birds i mobilen. Det är mycket populärt bland de yngre. Uno som många spelade när jag var ung är ett kortspel som nu finns i app-version. Man kan spela testversionen helt gratis eller ladda ner den fullständiga appen för 7 kr! (Pris gäller både Uno och Angry Birds)

Mobilen kan enkelt koppla in dig på underhållning

Vi har aldrig varit så uppkopplade som vi är nu. Det är verkligen superenkelt att hålla koll på sig själv och sin familj via mobiltelefonen, men även lätt att komma in på spel för att förvandla några döda minuter till ett par underhållande minuter. Något som blivit väldigt populärt på senaste tiden är casino på nätet. Det är både enkelt att komma igång och roligt att spela, och på många spelbolag kan man prova att spela helt gratis.

Mobiltelefonen är ett otroligt redskap som kan underlätta vardagen enormt om den används på rätt sätt. Det är även en riktigt bra maskin för underhållning för både små och stora!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *