Flyttvlogg: Tömmer huset och shoppar nytt!

Godmorgon på er,

Som ni vet så är vi tillbaka på Youtube med upplägningstider som vanligt, så därför finns det självklart en ny vlogg publicerad där nu – det är ju lördag trots allt! 😉

Tyvärr så känner sig inte min man helt hundra än, så planerna om att fixa det sista i huset får bli satta på hold en stund till. Vi är i alla fall lediga allihopa och solen skiner här hemma så förhoppningsvis kan vi gå ut en promenad, kanske gå ut och äta lunch och ha det mysigt tillsammans. Det är inte lätt när någon i familjen är sjuk och det sätter verkligen ens förhållande på prov. Men vi är starka och tar oss igenom allt och ser ljust på tiden framöver. Vi hoppas bara för guds skull att vi ska få veta vad det är som är fel och att M ska börja må bättre snart. Det är så synd om honom och jag vill ha tillbaka min starka, friska och krya man..

När jag vaknade imorses fick jag även reda på den hemska nyheten om Tim, aka Avicii.. 28 år gammal.. Finner inga ord, så hemskt. All kärlek. R.I.P

2 reaktioner på “Flyttvlogg: Tömmer huset och shoppar nytt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *