Iconfest Awards Vlogg

Sen igår så har det bokstavligt talat gått i ett för mig. Jag har inte haft en sekund över till att göra någonting annat än att fokusera på jobbet, så därför hann jag aldrig ladda upp gårdagens vlogg, men nu, ja nu äntligen ligger den uppe. Ledsen för förseningen, men bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?

Vloggen är från helgen då jag och Karro åkte till Stockholm och gick på Iconfest Awards. Det blev inte alls så som vi hade trott, kika in på videon så får ni reda på hur det egentligen var på denna såkallade ”gala”. Var ni själva där? Vad tyckte i så fall ni?

Nu ska jag lägga mina pojkar för natten och imorgon ska jag berätta vad det är jag har varit så upptagen med dom senaste dagarna. Kram på er och gokväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *