Byta bloggnamn? Hjälp tack!

Vet ni vad mina kära vänner, jag behöver eran hjälp! Det är ju nämligen så att vi ska flytta från Norge och därför känns det lite dumt att bloggen fortfarande skulle heta ”Oslofru”. Jag har funderat en bra stund på vad bloggen skulle heta, men det är inte lätt att komma på. Eftersom jag inte vill gå ut med vad jag heter i efternamn så kan jag inte döpa bloggen till mitt för- och efternamn. Och att den bara skulle heta ”Susannas blogg” känns inte heller så kul. Så, har ni någon idé?

Låt oss brainstorma i kommentarsfältet, inga förslag är dåliga och jag uppskattar verkligen alla tips jag får.

Puss och kram och tack för hjälpen!

10 reaktioner på “Byta bloggnamn? Hjälp tack!”

 • Petra skriver:

  tycker du kan döpa bloggen till susannas liv 🙂

 • Natta skriver:

  Sussis blogg, Susannas blogg, Susanna pluss tre, Susanna och pojkarna, Susannas vardag, SMOF blogg, Familjen SMOF

 • T skriver:

  Jag tycker inte du nödvändigtvis behöver ändra bloggnamn. T.ex. finns det en blogg som heter 56kilo.se Från början var det en viktminskningsblogg och Åses målvikt var 56 kilo. Nu handlar bloggen om allt möjligt och är mera en livsstilsblogg. Bloggnamnet är dock oförändrat.

 • Mikaela skriver:

  Haha då får du ändra texten under infon ”om mig” här på bloggen 😉

 • AngelicasVärld skriver:

  Ditt efternamn förekommer ju i allt som är publicerat om ”Oslofru” – en googling på Oslofru Så dyker ditt efternamn upp å samma med ”om mig” här på bloggen så jag tycker helt klart att du ska köra på Susanna Jungblom som namn – enkelt och då slipper du tappa de länkar som redan är knytan till både oslofru och ditt fulla namn – bara en tanke 😉

 • Li23 skriver:

  Du kan heta ’Susanna och pojkarna’ 😍

 • Anna skriver:

  Jag tror det blir bäst om du bara döper bloggen till ditt namn 😀

 • Nat skriver:

  usch jätte dålig på sånt, har noll förslag
  Däremot har jag lite förslag på saker jag gärna hade läst mer om här eller hört mer om på er vlogg

  * hur du lägger upp dina mål och gör för att nå dem
  * hur du lägger upp livspusslet och får ihop det
  * hur dina drömmar framåt ser ut och vad du gör för att komma dit
  * rutiner för pojkarna, alltså vanliga mat och sovrutiner och följa dem kanske där ni filmar en vanlig nattningsrutin eller allt från kvällsmål till att de ligger till sängs, alltid skoj att se hur andra gör och få tips tills sina egna rutiner

  Generellt tycker jag om mixen ni har och tycker inte alls att de där vloggarna när ni bara babblar på om allt och inget är dåliga, tvärt om, de är intressanta och mysiga och ni behöver inte tänka på att de alltid måste ha en given målbild eller ”topic” för att vara bra. De där när ni bara hänger är jätte fina tycker jag

  Jag kan tycka att musiken ibland är för hög som ni lägger på som bakgrundsljud samt att det blir lite skränigt och för snabba flytt med filmkameran när du är med dina vänner, det kan bli lite stressig känsla

  Just ja sen var ju Martins intro med dammsugaren såååå bra och rolig, väldigt ”I want to break free”, och jag var bara tvungen att lyssna på den några gånger efter att jag sett Martins film.

  I övrigt så tycker jag ni är jätte duktiga på att filma och skriva och redigera, såååå impad av er båda och er fina familj

 • Annmari Fogelberg skriver:

  Så länge du bor runt Oslo så ha det namnet kvar tycker jag, Så kul att följa er tycker en 71 årig farmor som har barn och barnbarn boendes i Trysil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *