Vilken Tesla ska vi välja?

Godmorgon,

Då har vi fått provköra två olika modeller från Tesla, Model S och Model X. Båda bilarna är otroligt fina och känns riktigt bra att köra. Frågan är bara vilken vi ska välja.

Detta är Model S och det är den jag röstar för. Den är lite mindre, men fortfarande stor i och ger god plats till att ha pojkarna bak i bilbarnstolar. Den har dessutom relativt stort bagageutrymme så denna bilen är egentligen helt perfekt för oss som familj.

Model X – monstret! Denna bil är ju helt rå såklart! Den har många funktionaliteter som S saknar. Bland annat att dörrarna öppnas och stängs automatiskt, plus att bakdörrarna öppnas uppåt som ni kan se på bilden. Den har ett stort glastak och är bara sjukt snygg. Den har dessutom 6 säten vilket ger den gott utrymme till barnen och även två gäster längst bak. Man skulle kunna tänka att det inte är något att snacka om här, MEN, jag tycker att denna bilen är lite fulare, plus att jag tycker den är för stor vilket inte ger mig full kontroll när jag kör. Den är så stor att det är svårt att hålla koll på vart man befinner sig på vägen.

Så om jag får välja så blir det en Model S. Men vad tycker ni?

 

5 reaktioner på “Vilken Tesla ska vi välja?”

 • HL skriver:

  Model S! Tycker du har alla anledningar till detta i blogginlägget!

 • Jenny skriver:

  Vi provade en X men det blev en Volvo istället för vi är så tråkiga haha. Om ni bara ska ha en bil så definitivt en X. Jag skulle dock starkt rekommendera att ni hyr en först ett par veckor för det är en stor omställning och det är inte en bil för alla. 6 platser är kanon när man som ni har barn som precis är på väg in i kompis åldern samt ofta har familjen på besök. Min vän har S modellen och jag skulle inte våga ha mina barn i hennes extra stolar där bak (hennes S model har också 6 platser).

  • Oslofru skriver:

   Det har du rätt i, men å andra sidan kan man inte köpa en bil för att man kanske får besök. Vi kommer inte välja bakåtvända stolarna då vi behöver bagageutrymmet. Tror ändå det blir en S 😉

 • Paula skriver:

  S helt klart! Sjukt sexig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *