Första doppet

Godmorgon på er,

Hoppas ni har sovit gott! Vi har sovit som fyra små stockar här hemma och vaknade imorses på riktigt toppenhumör! Vid frukostbordet så tänkte jag kolla igenom bilderna som M hade tagit när han var med pojkarna hemma hos mina föräldrar i Alingsås och tappade nästan hakan så härligt dom hade haft det där.

Det hade till och med varit så skönt ute att pojkarna fått för sig att ta det första doppet i sjön för i år!

Det roligaste var nog i och för sig inte att bada själv, utan att se på sin pappa när han plaskade i det kalla blå, men så blev det pojkarnas tur att hoppa i.

Det gör mig så varm i hjärtat när jag ser bilder som dessa. Det är så jobbigt att vara ifrån mina pojkar, men när jag ser hur fantastiskt dom haft det utan mig så är det liksom helt okej ändå. Men tack och lov för teknologi och att vi faktiskt har möjlighet att ta bilder och filma för stunder som dessa vill man ju gärna få ta en liten del av.

Idag ska jag iväg och göra hårborttagning under armarna hos min favoritklinik, Strømmen Laserklinikk och sen får vi se vad jag hittar på. Är ledig idag och tror nog helst jag vill göra någonting med barnen när jag är färdig. Det är jättefint väder idag så vem vet, kanske vi kan åka och bada här i Jessheim idag kanske.

1 reaktion på “Första doppet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *