OM MIG

VEM ÄR OSLOFRU? 

Mitt namn är Susanna Jungblom, jag är 27 år, tvåbarnsmamma, jobbar som Cabin Crew och är även Toppbloggare på Finest.se. Min blogg är som en dagbok där jag delar med mig av det mesta som sker i mitt dagliga liv.

OM_OSLOFRU

HÄR FINNER NI OSLOFRU PÅ SOCIALA MEDIER:

Snapchat:

oslofru_snapchat

SusannaMariaJ heter jag på Snapchat.

Pinterest:

pinterest

På Pinterest heter jag OSLOFRU och ni finner mig HÄR!

Periscope:

periscope

Där heter jag såklart också Oslofru 😉

INSTAGRAM:

instagram

Här lägger jag inte bara upp bilder från bloggen, utan även bilder direkt genom kameran, samt en hel del filmsnuttar!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN INSTAGRAM

YOUTUBE:

youtube

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN YOUTUBEKANAL

FACEBOOK:

facebook

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN FACEBOOKPAGE

BLOGLOVIN

bloglovin

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN SIDA PÅ BLOGLOVIN

Susanna_Jungblom_Oslofru

Yes! Jag tror det var allt. Snapchat och Twitter har jag inte, men jag tycker att det räcker med blogg, facebook, instagram, bloglovin och mailen. Hehe. Vad skulle jag gjort utan elektronik och social media? 😉

Om ni vill skriva någonting till mig privat så kan ni självklart även maila mig på: OSLOFRU@GMAIL.COM

ANNONSÖRER/SPONSORER KAN OCKSÅ KONTAKTA MIG PÅ OSLOFRU@GMAIL.COM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.